WAKA FLOCKA FLAME – DJ WHOO KID
maart 19, 2018 - 7:30 pm
Botanique, Koningstraat 236, 1210 Sint-Joost-Ten-Node

WAKA FLOCKA FLAME

Zeven jaar na zijn grote doorbraak keert rapper, edm-artiest, reality tv-ster en vegan kok Waka Flocka Flame terug naar waar het allemaal begon: “Flockavelli”. Die plaat krijgt een verlengstuk in de vorm van “Flockavelli II”, waarop de hiphopper zich andermaal een beast met trapbangers toont.

Zijn clubanthems weerklinken door speakers van Atlanta tot in Brussel – we twijfelen er dan ook geen seconde aan dat Flocka in de Botanique zijn bijnaam van turn up god alle eer zal aandoen.

DJ WHOO KID

Yves Mondesir, beter bekend als DJ Whoo Kid, is al sinds 1995 actief in de dj-wereld. Zijn producties zijn vaak te herkennen aan zijn keuzes voor agressieve/New York-geïnspireerde gangster rap. Hij staat bekend om de vele mixtapes die hij al heeft gehost. Zo heeft hij al mixtapes op zijn naam van onder andere 2Pac, Tinie Tempah, Mobb Deep, J. Cole, Skepta, en Eminem. Daarnaast is hij ook afgestudeerd in Oost-Europese geschiedenis aan Yale en werd hij door Forbes Magazine uitgeroepen tot één van de brightest new minds of Wall Street. Een slim kopje met voeling voor muziek dus.