Debuut van Flasher

Gitarist Taylor Mulitz, bassist Daniel Saperstein en drummer Emma Baker vormen samen het Washington DC-trio Flasher. Constant Image zal hun debuut heten. Domino brengt dit op 8 juni uit.

Mulitz leidt samen met zijn vorige bandleden van het geweldige Priests het Sister Polygon-label. Dit zorgt voor een cultureel en politiek bewustzijn wat door de eerste […]

Millionaire vervangt Dotan op Rock Werchter

Er is al een tijdje veel te doen geweest over Dotan. Officieel is het nieuw werk van Dotan niet op tijd klaar voor de geplande tournee daarom werd alles geannuleerd. Maar aan de andere weet iedereen dat de Nederlandse zanger in opspraak is gekomen omdat hij nepaccouts liet maken op sociale media. Ook verzon […]

Prijzenpot Gentse Helden bevat optreden op Luminous Fest

Deze vrijdag (27 april) gaat in het centrum van Gent (Trefpunt, Afsnis, Giraf en Kinky Star) de finale van Gentse Helden 2018 door.

De prijzenpot van dit door Poppunt georganiseerde evenement is niet mis :
De titel van Gentse Held 2018
Een professionele studio-opname
Professioneel advies van Erik Van Biesen
Een Bax shop cadeaubon ter waarde van 100 euro
en […]

Nieuwe clip van Elefant.

Vier mannen in een wit pak en het gezicht besmeurd met talkpoeder? Neen, we hebben het niet over straalbezopen studenten die tijdens een uit de hand gelopen doop al hun zelfrespect in de goot gooien. Wel gaat het over Wolf Vanwymeersch, Mario Govaert, Stijn Vanmarsenille en Maarten Flamand: kortweg Elefant.

Na een ep en talrijke […]

De nieuwe van It It Anita

Nog een paar maanden geduld en hij is er: de nieuwe van It It Anita. Omdat wachten soms verschrikkelijk pijnlijk kan zijn, hebben de Luikenaars al een eerste schot gelost met de video Another Canceled Mission.

150 seconden de spierballen rollen zoals zelfs Trump het niet zou kunnen. A blast in your face en met […]

Nieuwe namen voor Autumn Falls

Eind april en nu al over de herfst beginnen? Natuurlijk heeft dit alles me het Autumn Falls-parcours van Toutpartout te maken.

Hoewel de programmatie nog pril is kunnen we nu al van een voltreffer spreken. Na eerder Beach House en José Gonzalez te hebben aangekondigd, heeft het boekingskantoor met Kurt Vile & The Violators op […]

Tweede editie van 33-45 Magazine uit.

In januari kwam het eerste nummer uit van het viermaandelijks muziektijdschrift 33-45 Magazine. Na een geslaagde eerste editie, inclusief een drukbezocht lanceringsevenement, verschijnt er volgende maand een waardige opvolger.

Dit nieuwe nummer staat in het teken van de tegenslag, het protest, de frustraties en de obstakels. En heeft de toepasselijk titel “Bitch, don’t kill my […]

Kampvuurconcerten in een kasteel.

Weldra maakt de zomer haar intrede en kunnen we de bikini en de zwembroek weer boven halen, hoewel je daar in België nooit zeker van bent. Nu goed, in Holsbeek hebben ze een ideale opwarmer klaar voor de zomer.

In het Kasteel van Horst kun je op 19 en 26 mei en 2 en 9 […]

De namen van Kneistival.

Kneistival is een pop-en rockfestival dat van 17 tot en met 22 juli doorgaat in Knokke-Heist.
De volledige programmatie, alsook het uurrooster voor dit gratis festival vind je op hun website.
Dit zijn alvast alle namen: Faces On TV, Coasts, The Van Jets, Gers Pardoel, Memphis Maniacs, Meskens In Motown, Milo Meskens, Dewolff, de Britten van […]

Debuutplaat voor Bardo

Bardo is een vijfkoppige band met leden die ook actief zijn bij Steiger, Nordmann, De Beren Gieren, Peenoise, Hypochristmutreefuzz, HAST en PJDS. Het was ook het afstudeerproject van keyboardspeler Gilles Vandecaveye-Pinoy aan het Concervatorium van Gent, hij kreeg hiervoor zelfs de Playright + prijs.

Voor hun nummers duiken ze in het onbekende en gaan ze […]