Een van onze favoriete plekjes in België? Heel wat landgenoten zouden met iets als Plopsaland op de proppen komen, maar wij houden het toch op die ene speciale plaats op de Vlasmarkt : de Kinky Star.

Twintig jaar bezig en het muziekcafé par excellence waar het eigenlijk het hele jaar door Gentse Feesten is en niet onbelangrijk een podium biedend aan al wie een podium nodig heeft. Artiesten die nu in de AB staan, stonden jaren geleden aan te kloppen aan de deur van Vlasmarkt 9.
Nu alle feestelijkheden rond de twintigste verjaardag van Kinky Star voorbij zijn is het tijd voor de grote finale: een boek met foto’s en tekst over wat zich twee decennia voor, achter en ónder de schermen afspeelde in Kinky Star!

De Kinky Star-geschiedenis is verzameld in een hardcover boek van 288 pagina’s, rijkelijk geïllustreerd met foto’s, flyers en artwork, gestoffeerd met vele interviews en getuigenissen.
Voor zij die niet kunnen wachten om herinneringen op te halen (of op te frissen!) is het boek voor te bestellen met verschillende goodie bag-formules. Klik hier om ze te ontdekken!