Naar tweewekelijkse gewoonte hebben we onze eigenste ‘Luminous Belge’-playlist op Spotify geupdated en voorzien van de nieuwste en meest spannende Belgische releases.

Zo kwam deze week het langverwachte Night Funeral van Faces on TV uit en daaruit plukten we Suspicious, dat uitblinkt door diens geweldige groove.

De koningin van diezelfde groove is dan weer Sylvie Kreusch, die met Seedy Tricks haar eerste single uitbracht en zo een plekje in onze playlist versiert.

Ook Slow Pilot heeft een band met Jasper Maekelberg (die producer van dienst was voor hun debuutalbum Gentle Intruder) en met Anyone pikten we uit dat debuutalbum een van de hoogvliegers.

Niet alleen bekende namen scoorden de afgelopen weken, ook Sea (Peoples) en Static Party Poses belandden met hun nieuwste singles in de afspeellijst. Voor fans van het betere gitaarwerk is er dan weer Another Canceled Misson van It It Anita.

Ook hiphop is vertegenwoordigd met de stevige single van Glints, Bugatti.

Als laatste voegden we ook Biggest Flirt van Denali Wrench toe, een nummer dat van de pen komt van Julien Tanghe en dus klinkt als indiepop à la Homeshake en Mac DeMarco.

Benieuwd? Volg dan ‘Luminous Belge’ op Spotify via de link hieronder en blijf op de hoogte van wat er leeft in de Belgische (alternatieve) scene.