Op 28 oktober bereidt de Cactus Club zich voor op een dubfeestje. Samen met Forward Fever zorgt de Brugse club voor de nieuwe editie van Dub Revolution: de crème van de ‘Beljam soundsystem culture’met Ionyouth Soundsystem, Jahmbassador Hi-Fi en Forward Fever Family.

Ionyouth groeide sinds haar ontstaan in 1999 uit tot een gevestigde waarde in de Belgische dubscène. Hun zelfgebouwde soundsystem, een imposante berg speakers en subwoofers, is een windmachine die je instant van je sokken blaast. De Iondance-party’s in Hasselt, Dubwize-avonden in de spiegeltent en Hale I Dub Dances in Brussel worden in het wereldje geprezen als zijnde legendarisch.

Jahmbassador Hi-Fi is één van de spirituele sterkhouders van de Beldub soundsystemcultuur en brengt roots and culture in de naam van de allergrootste; Jah Rastafari. Met hun handgemaakte installatie en tjokvolle platentassen, is Jahmbassador Hi-Fi klaar om positieve vibes te brengen op Dub Revolution!
Forward Fever vierde dit jaar zijn 19-jarig bestaan. Voor het Youth & Truth Label, Reservoir Dub, Indica Dubs en het nieuwe Forward Fever Recordings brachten ze ondertussen 7 platen uit, met artiesten als Danny Red, Idren Natural, Earl Sixteen, Danman … Forward Fever werkte ook samen met heel wat lokaal talent zoals Ion One, Ras Cloud, Lee Sah, Rudy Roots, Echo Vault en vele anderen.

Klik hier voor kaartjes.