THE CHAINSMOKERS
februari 22, 2018 - 8:00 pm
Lotto Arena, Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Ze verkochten de Ancienne Belgique uit in no time en speelden eerder op Tomorrowland en Rock Werchter. Nu komen The Chainsmokers terug naar ons land voor een spetterende live show! Op donderdag 22 februari 2018 wordt de Lotto Arena het décor van een nu al onvergetelijke avond.

2 EP’s en 1 full album… meer hadden The Chainsmokers niet nodig om de wereld te veroveren. Andrew Taggart en Alex Pall maken er een specialiteit van om genres als indie, popmuziek, EDM en hip hop in elkaar te doen overvloeien tot een mooi en dansbaar geheel. Met de originele versies en remixes van hun feelgood nummers voeren ze overal ter wereld de hitlijsten aan. Denk maar aan hits als “Closer”, “Paris” en “Something Just Like This”.

Hun nominaties voor onder andere de Grammy Awards, American Music Awards, Billboard Music Awards, Choice Awards en MTV Video Music Awards zijn hét bewijs dat deze heren dé dj’s van het moment zijn!

Met hun album ‘Memories…Do Not Open’, goed voor zo’n 270 miljoen streams, touren The Chainsmokers momenteel door Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland maar in het voorjaar van 2018 komen ze terug naar Europa. De ‘Euro Memories… Do Not Open Tour’ houdt op donderdag 22 februari halt in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 29 september om 10u.

Dit concert is een co-productie tussen Live Nation en Tomorrowland.