STEREOPHONICS
januari 24, 2018 - 8:00 pm
Ancienne Belgique, Anspachlaan 110 1000 Brussel

Als één van dé britpopbands bij uitstek schrijft Stereophonics al jaren aan een mooi muzikaal verhaal, dat ze met de release van hun 10de album nog maar eens in de verf zetten. Om dat te vieren, besloot het viertal om opnieuw te gaan touren begin 2018! Op 24 januari komt Stereophonics naar België voor een show in de Ancienne Belgique.

Met al 20 jaar carrière op de teller, ontelbare hits en binnenkort ook 10 albums op hun palmares, is de Welsche band meer dan ooit de referentie van de internationle pop- en rock scene. Gedragen door het charisma en het unieke stemgeluid van Kelly Jones, weet de band al jaren stand te houden dankzij hun klasse, talent en samenhorigheid. Het lijkt al eeuwen geleden sinds het onafscheidelijke trio, gevormd door Kelly Jones (Gitaar, zang), Richard Jones (bas) en Stuart Cable (drum) covers speelden in de donkere kroegen van Cardiff. Vandaag de dag is Stereophonics verantwoordelijk voor miljoenen verkochte albums en staan ze overal ter wereld in de hitlijsten. Niet moeilijk als je weet dat de band over topnummers beschikt als “Have A Nice Day”, “Dakota”, “Maybe Tomorrow”, “Just Looking”, “Mr Writer” en “C’est La Vie” beschikt.

Het zijn momenteel drukke tijden voor de band want hun 10de album ‘Scream Above The Sounds’ komt eind oktober uit, voorafgegaan door single “All In One Night”. Ontdek Kelly Jones (stem, gitaar) en Richard Jones (Bas) live, bijgestaan door Adam Zindani (gitaar), Jamie Morrison (drum) en Tony Kirkham (toetsen). Op 24 januari 2018 komt Stereophonics naar de Ancienne Belgique voor een show vol hits en nieuwe nummers. Tickets zijn beschikbaar vanaf 29 september om 10u. Snel zijn is de boodschap!