PARTYNEXTDOOR
februari 19, 2018 - 12:00 am
Ancienne Belgique, Anspachlaan 110 1000 Brussel

Concertalert! Grammy-nominé Jahron Anthony Brathwaite, beter bekend als PARTYNEXTDOOR, kondigt officieel zijn grootste Europese tournee tot nog toe aan, luttele dagen na de release van zijn gloednieuwe mixtape ‘Seven Days’. Tijdens de ‘Infinity Tour’ treedt PARTYNEXTDOOR op in zestien Europese landen, waaronder ook België. Op 19 februari 2018 staat hij op het podium in de Ancienne Belgique! In zijn voorprogramma kunnen we genieten van de beloftevolle Jessie Reyez, die al mooie samenwerkingen met Chance The Rapper en Calvin Harris kan voorleggen.

Als producer, songschrijver en zanger loopt Partynextdoor over van het talent, en is hij goed op weg om dé ultieme referentie binnen de hiphopscene te worden. Het commercieel succes is al van de partij vanaf zijn allereerste mixtape, met dank aan single “Over Here feat. Drake”. Sindsdien is hij wereldwijd talk of the town. Hij werkte samen met Travis Scott, Big Sean, Jeremih en Rihanna, wiens hit “Work” meteen de eerste nummer 1 in de Amerikaanse Billboards werd voor de jonge rapper.

In 2016 klokt ‘PARTYNEXTDOOR 3’ af op ruim 50.000 verkochte exemplaren. De mixtape staat bol van de prestigieuze samenwerkingen met Drake (op “Since Way Back”), DJ Khaled, Beyoncé, Jay Z en vele anderen. Charismatisch, getalenteerd en onweerstaanbaar… PARTYNEXTDOOR heeft het allemaal.

Hij is momenteel dé artiest die elke hiphopliefhebber in het vizier heeft. En tot onze grote vreugde prijkt ons land op de planning van zijn komende Europese tournee! PARTYNEXTDOOR zorgt op 19 februari in de Ancienne Belgique voor het hotste concert van voorjaar ’18. Kruis deze avond in het rood aan in je agenda! De ticketverkoop start op vrijdag 13 oktober om 10u00.