Je hebt geen ticket, maar je wil absoluut dat geliefde concert zien en je wil niet bedonderd worden door woekeraars?

De oplossing is zonder meer TicketSwap: een onlineplatform voor tweedehandstickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden en theater. TicketSwap werd in 2012 opgericht en telt ondertussen al meer dan 2,5 miljoen gebruikers uit 20 landen!

Geen woekerprijzen en daarom laat TicketSwap niet toe dat er winst gemaakt wordt op de verkoop van de ticket(s). Het is namelijk zo dat de maximale verkoopprijs de originele prijs is van het ticket. Winst maken is dus onmogelijk!

TicketSwap is ook veilig. Verkopers zijn verzekerd van het geld en kopers ontvangen gegarandeerd het ticket.

Niet alleen controleert TicketSwap verkopers en tickets op verschillende punten, maar door het gebruik van Facebook zie je ook van wie je koopt. Daarenboven werkt TicketSwap met veel organisaties samen, waardoor je met SecureSwap 100% zeker bent van een geldig ticket.

En natuurlijk moet het ook gemakkelijk. Het verkopen van tickets doe je met een paar klikken. Vervolgens heb je er geen omkijken meer naar. Als koper kan je eenvoudig online afrekenen. Je ontvangt direct na de betaling je tickets. Wij staan volledig achter dit concept en installeerden een knop met een rechtstreekse link naar de site van TicketSwap.

Neem alvast een kijkje op de site van TicketSwap