Na een schitterend tiende verjaardagsfeest vorig jaar met bands als Vive La Fête, Zwangere Guy, WWWater en Glints op de affiche zijn de organisatoren van het gratis Dioniss festival in Sint-Denijs-Westrem klaar voor de komende editie op 27 en zaterdag 28 juli 2018.

Nadat eerder al de winnaars van Dioniss On Tour werden aangekondigd (Thyself, Michael Asnot en Jay And The Coffe) wordt de affiche aangevuld met 3 topnamen van Gentse makelij: Nordmann, Dirk. en Shizzle Le Sauvage.

In het verleden stonden bands als Baloji, Trixie Whitley, Oscar & The Wolf en Het Zesde Metaal op het podium, nog voor ze bekend waren bij het grote publiek, het mooiste bewijs dus dat dit een ontdekkingsfestival is.

Binnenkort wordt de affiche nog aangevuld met meer namen en wordt er ook meer info aangekondigd over de gratis kindernammidag, die ondertussen zoals elk jaar de opwarming verzorgt op zaterdag.

Op vrijdag is er naar goede gewoonte het gezellige zomerterras met een live-optreden van Jay With The Coffee en tropische beats van DJ Depriest.

Copyright foto: Nordmann