Tweede In Utero Festival luidt luid en intens Mechelse zomer in

Zaterdag 26 mei 2018 wordt de Mechelse lente volledig ondergedompeld in noise, electronica en experiment, luid en intens en zonder genade. Dan vindt immers het tweede In Utero Festival plaats dat ongetwijfeld ook nu weer lang zal nazinderen. Deze keer luiden de In Utero-dames Lien, Karolien en Tinne de zomer in met ronkende namen zoals NAH(USA), Yves De Mey (BE), Club Moral (BE) en met ook nu DJ Nixie (BE) voor beats tussendoor of nadien. Er zouden nog namen bijkomen aan de nu al veelbelovende affiche.

Ook nu werkt In Utero Concerts samen met Kunstencentrum nona en Cultuurcentrum Mechelen, een geslaagde combine die ook het komend seizoen zou worden verdergezet, zo lieten we ons influisteren.

Het muzikale geweld wordt ondersteund door live visuals van CIRCLE Ø STRIPE en tijdens het festival kun je ook de expo bezoeken van Nacho Vargas Ramos die ook de man is achter alle In Utero-art work.

De explosieve energiebom van producer-drummer en diens one man band NAH, het intense onaardse en beklemmende synth-geweld van Yves De Mey, de eigenzinnige noise van Club Moral en de leuke plaatjes die DJ Nixie voor ons zal draaien: een weerom geslaagd In Utero Festival zit er aan te komen. En dat alles voor slechts € 15, vanaf 20 uur bij Cultuurcentrum Mechelen, Minderbroedersgang 5 in Mechelen.

Tickets kun je bestellen via de webstek van Cultuurcentrum Mechelen (www.cultuurcentrummechelen) of je betaalt gewoon aan de kassa…

Tot daar en dan?