Er blijven maar namen binnen stromen voor Autumn Falls. Het festival heeft al een indrukwekkende line-up met onder andere Kurt Vile & The Violators, Beach House, Car Seat Headrest, Father John Misty en Jose Gonzalez & The String Theory.

Vandaag zijn er nog deze concerten bijgekomen :

Vapors Of Morphine (de overblijvende leden van Morphine die nummers spelen van Morphine en nog een soort van West-Afrikaanse psychedelica, noiserock brengen en covers van onder meer Brain Eno) komen op 7 november naar De Casino te Sint Niklaas.

De indierockers van Nothing komen 3 november naar Cirque Mystic in Aalst, op 5 november staan ze op het podium van Muziekodroom te Hasselt en 7 november kan je ze aan het werk zien in de Gentse Charlatan.

De folky Laura Jean speelt 11 november in de Botanique te Brussel.

Whispering Sons staan op 20 oktober in de AB Club te Brussel en op 8 december in De Warande te Turnhout.

Mattias De Craene die we kennen van Nordmann staat met zijn trio MDC III 24 oktober in de Handelsbeurs te Gent, op 12 december in Het Depot in Leuven en 13 december in De Warande in Turnhout.

Er zijn ook twee exclusieve 7K! Label avonden, met op 9 november Niklas Parschburg, Hior Chronik en Echo Collective in het Cultureel Centrum van Hasselt en op 10 november komen Luca D’Alberto, Niklas Paschburg en Hior Chronic naar 30CC in Leuven.

Meer info en tickets vind je op www.autumnfalls.be