Als de groten het mogen doen, dan de kleintjes ook toch?

Tot de zomer aanbreekt hebben we nog drie edities van Luminous Fest te gaan.

Het is al een tijdje bekend dat op 21 april Rumours in de Cosa Nostra zal spelen, het voorprogramma wordt verzorgd door Skiska Skooper.

In mei verhuizen we opnieuw naar de Vlasmarkt. Op 12 mei presenteren we in de Kinky Star drie bands. De headliner wordt binnenkort bekend gemaakt (hint, het zijn Belgen en ze hebben één van de beste platen van het jaar gemaakt). Nu kunnen we je al verklappen dat de Leuvenaars One Man Brawl met hun vette garagerock mogen openen. Nadien is VVYNN aan zet, één van de bands die wij momenteel het liefst in onze cd-lader stoppen. Voor wie ze niet kent, er zit een klein beetje Pixies in.

Alvorens we de festivals zullen plat lopen sluiten we het concertseizoen af in De Kleine Kunst op vrijdag 29 juni. We hebben twee eigenzinnige artiesten uitgenodigd die elk iets doen met een synthesizer. Allereerst is er HerrNia. Jonas vermengt EBM met new wave op een zeer eigentijdse manier. Aanstekelijk om een polonaise op de Lousbergkaai mee in gang te zetten. Want als voetbalsupporters dat mogen, dan wij ook.

Op de headliner zijn we apetrots : Janne Vanneste. Wie weet kunnen we zeggen dat we de Rock Rally-winnares van 2018 onder ons hebben, want met Monskopoli zit ze lekker in de finale!

En ja, het is allemaal gratis!