Wat een mooie line up heeft dit nieuwe festival! Om te watertanden voor de liefhebbers van het americana genre.

Grote namen op de affiche zijn de bijna legendarische David Crosby (gekend van CSN&Y, The Byrds, en knap solowerk) , Drive-By Truckers (zonder meer een van de vaandeldragers der rootsrock bands), The Mavericks (neo-traditionial country en een sensatie op het podium) en Seasick Steve (jonge bluesmuziek van een oude wolf).

Doch het is zeker ook uitkijken naar een aantal namen die minder groot zijn maar minstens even goed: Hiss Golden Messenger (sublieme band met fantastische albums), Bombino (geweldige woestijnblues tussen oost en west), Marlon Williams (Nieuw Zeelandse singersongwriter /indiefolk sensatie), Sam Outlaw (fantastische oldskool country), Tim Knol (de betere NL singer-songwriter) en DeWolff (een dijk van een NL band die zopas de straffe cd Thrust heeft gemaakt).

En verder staan er nog ook nog op de affiche: CC Smugglers, Courtney Marie Andrews, Dawn Brothers, Erin Rae, I’m With Her, Lee Bains III & The Glory Fires, Sons of Bill en Steve Smyth
Met deze ambitieuze en kwalitatief hoogstaande affiche positioneert Once In A Blue Moon zich dadelijk tussen de gevestigde festivals in het genre. En dat allemaal voor een ticket van € 59,40.