Projectomschrijving

Falling Man mocht afgelopen zondag de laatste Kinky Star-show voor de Gentse Feesten verzorgen. Een goede aanloop voor de band naar het eigen zomerprogramma, een redelijk drukke aangelegenheid met shows zowat overal in het land. Ook een prima gelegenheid voor de Kinky Star-gangers om al even te wennen aan de saunatemperatuur in de club die ook tijdens de Feesten van geen wijken zal willen weten. Je kan maar beter voorbereid zijn.

Het werd een broeierige show waarbij een relax spelende Falling Man enkele nieuwigheden uitprobeerde waaronder één nummer dat zijn livedebuut mocht maken. Van de nieuwe nummers maakte Candy de beste beurt. Naast de noviteiten was er plaats voor een selectie uit het tweede album, een plaat waarvan het beklemmende titelnummer uit-zon-der-lijk goed blijft klinken. Ook Robot Kaput, de meest recente single, bleef hangen. Een viertal songs uit de periode dat de band nog een West-Vlaamse woordvoerder aan boord had maakte de playlist compleet.

De keuze voor Tar Melting, refrein: Heat Wave, en Hot Hotel als catchy uitsmijters van dienst mocht 100% passend heten gezien de tropische temperaturen die het weekend met zich mee bracht. Geen bis na een uurtje transpireren, het kookpunt was ruimschoots bereikt.

Volgende afspraak voor de Falling Man-devotees: de band speelt op de Gentse Feesten op 14 juli in de Spiegeltent in het Baudeloopark. Entree = gratis. Uw man zal op de afspraak zijn en hoopt van u uiteraard hetzelve. Of wat had u gedacht?

www.fallingman.be