Projectomschrijving

FENNE LILY – On Hold (N.E.W.S.)

Ze was 15 toen ze haar eerste nummer Top To Toe schreef, postte het een tweetal jaar geleden op You Tube en het werd een regelrechte internethit. Scherpe teksten en zeemzoete melodieën zijn haar kenmerk.  Ondertussen 19, heeft de jonge Britse hard aan haar debuutalbum On Hold gewerkt dat op 6 april uitkomt.

In de video van titeltrack On Hold  trekt Fenne al rollerskatend door London.  Gewapend in minirok, gescheurde panty’s, sportsokjes en fleece jas en een bos rode rozen die ze uitdeelt aan vreemden die ze onderweg tegenkomt. Dit levert leuke reacties en frisse beelden op waarmee ze haar dankbaarheid wil tonen voor alle warmte en steun die ze ervaren heeft tijdens moeilijke periodes.  Naar eigen zeggen wil ze met de clip een vreugde tonen die we tegenwoordig veel te vanzelfsprekend vinden en niet meer uitspreken.

De jonge Britse maakte de videoclip volledig in eigen beheer:  ze trommelde een vriend op om haar tijdens tocht te volgen en te filmen en monteerde de beelden zelf.  Van alle markten thuis deze jongedame. En met meer dan 20 miljoen streams op Spotify is dit vast niet het laatste wat we van deze getalenteerde jonge singer/songwriter mogen verwachten.

Op 1 mei komt Fenne Lily naar het Nest in Gent.