Projectomschrijving

Het is weer al een hele tijd geleden dat we nog echt nieuw werk kregen van Jazzanova. De Duitsers staan bekend voor hun jazzy/soul remixen, maar ze maken ook eigen composities. In juni komt het album The Pool uit waar ze nog eens tonen dat hun eigen songs wel de moeite waard zijn. Op dit album werken ze ook samen met gast muzikanten zoals Jamie Cullum, Ben Westbeech, Pete Josef, Rachel Sermanni, Oliver St. Louis, Paul Randolph en Charlotte OC.

Summer Keeps On Passing Me is de derde single uit dit album. Een soulvol nummer met een funky bas en de warme stem van Ben Westbeech, die ook gekend is als dj en van zijn solo dance project Breach waar hij de wereldhit Jack mee scoorde.

Zoals we weten, maakt Jazzanova stijlvolle nummers met een cleane productie. Dat is bij Summer Keeps On Passing Me niet anders. Het klinkt heel radiovriendelijk en zal weer veel gedraaid worden in de hippe clubs. Maar dat maakt het nog geen slecht nummer, zeker niet. Het blijft zeker in je hoofd hangen. Hopelijk krijgen we nog meer te horen van Ben Westbeech als zanger en schuift hij zijn dj-talent toch voor een tijd aan de kant. Want deze kerel heeft echte soul in zijn stem.