Vandaag heeft de organisatie van Putrock laten weten dat het festival dit jaar voor de laatste keer doorgaat. Wat ooit ontstond als een klein evenement met 400 bezoekers is uitgegroeid met meer dan een tienvoud aan muziekliefhebbers. Zo groeide dit festival in Beringen uit tot een vaste waarde in het Vlaamse muzieklandschap.

Laatste jaren werd het steeds moeilijker om alles te rond te krijgen, door drukke agenda’s en gewijzigde gezinssituaties binnen de organisatie. Daarom werd beslist om dit jaar met de tiende editie in schoonheid te eindigen. De vzw Between The Hills die Putrock organiseert blijft wel nog bestaan, daarom wordt er niet uitgesloten dat er in de toekomst een nieuw evenement het licht zal zien.

De laatste editie gaat door op 4 en 5 mei op de beMine-site te Beringen met op de affiche : Danko Jones, Black Lips, Evil Invaders, Shht, Murphy, Petty Thug, The Ant, Kneels, Digital Noise, ‘T Hof Van Commerce, Lefto, Blackwave, Sevn Alias, Vinci, Nag & Lefto, Cocaine Piss, Bear, Dirk, 30,000 Monkies, Rotzak, Rude Boys Outta Jail Soundsystem, Proxy, Joyhauser, Klaps, Bearsome, Digital Noise en Shddr.

Tickets voor vrijdag 4 mei kosten €7 en je betaalt €19 voor twee dagen te komen feesten. Meer info en tickets zijn verkrijgbaar via www.putrock.be