Als er ons deze week één single overdonderde dan was het wel die van The Very Very Danger.

Het is maar een gedacht, dus klik vooral op het filmpje en vorm je eigen gedacht. Hier is wat enkele Luminous Dash-medewerkers ervan vonden!

’t is niet alleen met biesten, ’t is ook biestig (Didier)

Geen flauw idee welk genre ik hier zou moeten opplakken. Hoeft ook niet, dit is gewoon te gekke muziek met een serieuze hoek af. Alle gekheid op een stokje met dreunende synths, opzwepende drums en vuile gitaargeluiden vergezeld van Japanse lyrics (en bijpassende Shaolin-vechters in de clip). Dé remedie tegen stress en verveling.  Benieuwd wat dit live geeft… alle remmen los en gaan!!  (Sandra)

“Very Very geVaarlijke en Vlijmscherpe sound. VeelbeloVend. Doet bij momenten denken aan de tweede plaat van Millionaire. Dat het nummer ook een klein beetje prettig gestoord is, is een pluspunt.” (Gert)

Deze gasten scoren! De gitaren  klinken ruig en uitdagend, de stemmen kordaat – hoewel het taaltje daarvoor ook wellicht voor iets tussen zit – en de drums chaotisch sterk. Put on a battle dress and dance a long ! (Nel)

De nieuwe van The Very Very Danger is minder punk dan hun vorige single, maar doet toch nog steeds begerig uitkijken naar hun aankomende ep. Met veel dank aan Google Translate trouwens, die ons leert dat ‘La! La! La!!!’ in het Japans gewoon ‘La! La! La!!!’ is. (Lander)

Zeer energieke single die oude Kung fu combineert met moderne gitaarriffs en stomende achterbuurt garage rock ‘n’ roll.   Ik weet niet of Chi Chang er blij mee i,s maar ikzelf wordt er alvast gelukkig van.  Veel beter wordt het niet meer deze week. (Mr. Blue Boogie)

Power kung Fu Rock’N Roll die je gewoon omver blaast! (Bart V)

Copyright foto : Isabelle Renate la Poutré Photography

Komende concerten :

12/04 – Eindhoven – Altstadt (support The Van Jets)
14/04 – Gent – 20 Jaar Kinky Star – Book Launch (In De Ruimte)
11/05 – Gent – Trefpunt
19/05 – Kortrijk – Bockor Rock
26/05 – Leeuwarden – Fries Straatfestival
16/06 – Stramproy – Minirock
23/06 – Kortrijk – Gainsbar
6/07 – Tielt – Dreef Festival
28/07 – Zeeuws Vlaanderen – Weitjerock
4/08 – Waarschoot – Roadkill Festival
Facebook

Website