Zin in een avond vol duistere ambient, noise  en electronics?   Kom op zaterdag 18 februari naar Villa Bota in Brugge. SPLINTER  radioshow organiseert er voor de elfde maal zijn SPLINTERSESSIES met live optredens van FIND HOPE IN DARKNESS en ALL SHADOWS BY DELIVERANCE.
De toegang is gratis, maar een donatie voor de artiesten wordt zeker geapprecieerd.

FIND HOPE IN DARKNESS

Find Hope In Darkness maakt een mix tussen ambient en drone, field recordings en gitaarmanipulaties/improvisaties. Hij haalt zijn inspiratie uit beeld, woord en klank. Bewust van de maatschappelijke leegte, probeert hij die sfeer, ondersteund door visuals, weer te geven in sferische klanktapijten. In 2014 kwam zijn debuut Locked So Tightly In Our Dreams uit op Moving Furniture. In 2015 kwam het debuut van Klankdal, zijn zijproject met geluidskunstenaar Sebastien Crusener, uit op Wool-E Tapes. In 2017 komt zijn tweede album uit, op Moving Furniture Records. En een nieuwe Klankdal op Wool-E Discs.

Find Hope In Darkness is the moniker of 17 year old Glenn Dick from Ghent, Belgium. He explores his own boundaries in drone music and the darker sides of the ambient atmospheres. He is also a member of drone duo Klankdal.

www.soundcloud.com/find-hope-in-darkness
www.facebook.com/Find-Hope-In-Darkness-414689061995064/

ALL SHADOWS AND DELIVERANCE

Het experimentele noise / drone project van Fré Decruyenaere (Asad Arkestra, Galatasaray) , live wordt hij bijgestaan door Pol Isaac (eveneens Asad Arkestra, Galatasaray).

http://allshadowsanddeliverance.blogspot.be/
http://silkentofu.bigcartel.com/product/all-shadows-and-deliverance-partus-lp-download

Zaterdag 18 februari dus. Villa Bota, PARK 8, 8000 Brugge !

www.facebook.com/splinterradio
www.mixcloud.com/viewmaster

https://www.facebook.com/events/436928270028576/

met dank aan Villa Bota / Het Entrepot!!