Trots zijn op jezelf kan soms geen kwaad. In korte tijdspanne is Luminous Dash één van de belangrijkste muziekblogs in Vlaanderen geworden, en daar hoeven we maar één iemand voor te danken en dat zijn onze lezers. Zonder jullie was het niet mogelijk.

Luminous Dash valt op door op een grappige, maar informatieve manier met een crew van jong en oud (nou ja) alle muzikale stijlen in de spotlight te zetten. Van kleinkunst tot goth, van indiepop tot hardcore. Alles kan omdat muziek één grote potpourri is waar muurtjes van geen tel zijn. En natuurlijk, onderstrepen we maar al te graag het Belgisch tintje!

Hoe talrijker we zijn hoe meer we kunnen schrijven. Voel jij het nu al kriebelen? Stuur dan een mail naar info@luminousdash.com

Wie bij Luminous Dash werkt krijgt de kans om zich volop te ontpoppen in de muziekjournalistiek. Je krijgt de kans om als eerste de nieuwe releases te horen, we brengen je in contact met de muzikanten om hun het hemd van het lijf te vragen en we zorgen ervoor dat je op de concerten geraakt zodat je er nadien kan over schrijven. Kortom, Luminous Dash is all about passion and music!
Interesse? Niet twijfelen dan!

DIDIER BECU